,

Fish Karikimi Realme Micro Type-C


– Siguron karikim të shpejtë deri në 2A dhe shpejtësi të lartë të transmetimit të të dhënave

– Kablloja Micro-Type C e realme është e përputhshme si me telefonat ashtu edhe me tabletët (me Android dhe me portë hyrëse Micro-USB)


390 L

Lloji i kabllit: USB

Pajisjet e përputhshme: Smartphone

Ngjyra: e zezë

Marka : Realme

Shpejtësia e transferimit të të dhënave ‎:480 mb për sekondë

Veçori e veçantë : E gërshetuar

Seria : Realme Micro-Usb Cable

Niveli i rezistencës ndaj ujit : Jo rezistent ndaj ujit

Lartësia e artikullit ‎: 5 milimetra

Gjerësia e artikullit : ‎4 milimetra

Përmasat e produktit :  ‎100 x 0.4 x 0.5 cm; 20 gram

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,