,

Micro Kabëll Karikimi X138


  • Mikro
  • 2.4 Një tela najloni e endur klasike me dy ngjyra me karikim të shpejtë
  • Bisht i ashpër rrjetë rezistent ndaj përkuljes
  • Najloni i endur në tërheqje dhe rezistent ndaj konsumit
  • Mijëra teste të përkuljes
  • Karikimi dhe transmetimi i të dhënave kryhen njëkohësisht pa ndërhyrje
  • Parandalon mbingarkesën
  • Mbron aterinë
  • Stabilizimi aktual

500 L

SHOPPING CART

close