, ,

Earldom USB-C Gaming Mouse


Earldom USB-C Gaming Mouse

– Maus kompjuterik me kabull Earldom TypeC

– Mausi përdor një sensor lojrash optike me definicion të lartë për përgjigjen më të shpejtë të mundshme

– Dizajn i guximshëm, me shirita LED RGB tërheqës për t’ju sjellë një përvojë emocionuese të lojërave

– Bërë nga plastika ABS me cilësi të lartë që është rezistent ndaj djersës për një kapje të sigurt.

– Me nivelet e rregullimit të DPI nga 800/1200/1600 DPI, përdoruesit mund të përshtaten lehtësisht për saktësi të lartë dhe përgjigje më të mirë.

– Dy butona të integruar majtas dhe djathtas janë jashtëzakonisht të ndjeshëm për të ndihmuar në kryerjen e veprimeve të tilla si klikimi, zvarritja, zmadhimi, zvogëlimi, etj. me ndjeshmëri dhe saktësi të lartë.

– Dizajni i mousit kompjuterik me kabllo USB-C ju lejon të lidheni me kompjuterë që mbështesin këtë lidhje, si: MacBook Pro, iMac

750 L

SHOPPING CART

close