Earldom Ergonomic Wireless Mouse


Earldom Ergonomic Wireless Mouse

– Dizajni përshtatet në pëllëmbën e dorës, duke e bërë të lehtë për përdoruesit që ta mbajnë me vete kur punojnë 

– Rul i integruar i rrotës së butë në trupin e mousit 

– Produkti është i pajisur me mousin optik të teknologjisë së përparuar për rezolucion deri në 1200dpi për t’ju ndihmuar të lëvizni shpejt dhe pa probleme.

– Dy butonat e integruar majtas dhe djathtas janë shumë të ndjeshëm për të ndihmuar në kryerjen e veprimeve të tilla si klikimi, zvarritja, zmadhimi, zvogëlimi, etj. me ndjeshmëri dhe saktësi të lartë.

– Maus kompjuteri me lidhje të qëndrueshme wireless me një distancë deri në 10 metra

850 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close