,

iMice KM-900 Gaming Keyboard ( Tastierë+Mouse )


iMice KM-900 Gaming Keyboard ( Tastierë+Mouse )

• Ndriçim shumëngjyrësh, super elegant dhe një çelës ndezës/fikje.

• Tastierë mekanike me ndriçim shumëngjyrësh, projektuar me material të papërshkueshëm nga uji, jashtëzakonisht të qëndrueshem dhe rezistent ndaj konsumimit.

• Ndriçimi i pasmë LED me 6 ngjyra, 9 efekte ndriçimi të paravendosur dhe 2 modalitete për efektet e ndriçimit të caktuar. 

• Taste me një tingull të këndshëm të klikimit , komandat kryesore  të dizenjuara për përdorim të përditshëm dhe për të luajtur lojëra.

• Tastierë e përbërë nga taste qe nuk do te  ngatërrojnë komandat tuaja në asnjë rast përdorimi, një përvojë e kënaqshme dhe efikase e .

2,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close