, , ,

Earldom Gaming Mouse


Gaming Mouse

Një mouse i krijuar për lojtarët.

Lojtarët mund të shijojnë përvojën e lojës vetëm nëse kanë një maus që i përshtatet stilit të tyre të lojës dhe i rehatshëm për t’u përdorur.

Ju mund të përdorni  një mouse të zakonshëm për të luajtur lojëra, por nuk do të keni të njëjtën përvojë si kur përdorin një maus lojrash.

Ky mouse ka veçori unike që e ndajnë atë nga një i zakonshëm.

Modeli: ET-KM1

Lloji i ndërfaqes: USB

Mausi është bërë nga materiale me cilësi të lartë

Tastet e buta në trupin e mausit ju ndihmojnë të lëvizni më shpejt në shiritin e lëvizjes

900 L

SHOPPING CART

close