, , ,

SET TASTIERE+MOUSE ME WIRELESS “SONKIR K-18”


  • Model: K-18
  • Color: Black
  • Connection method: 2.4GHz usb receiver
  • Working range: 10m
  • Operating system: Windows XP, Vista, Windows 7 and above
  • Keyboard battery: 280mAh Li-polymer battery
  • Standby time: 90days
  • Product size: 427x125x15mm

PER ME SHUME DETAJE LEXONI PERSHKRIMIN ME POSHTE.

2,490 L

LIDHJE E QËNDRUESHME ME WIRELESS: Sonkir K-18 ka te integruar wifi 2,4 GHz dhe një nano-marrës të përbashkët për t’u lidhur si me tastierën ashtu edhe me mausin duke përdorur vetëm një portë USB në laptopin apo PC  tuaj, ofron një rreze të qëndrueshme me valë prej 10 m, pa ndërprerje ose vonesë.

DIZAJNI ULTRA I HOLLE DHE KOMPAKT I ALUMINIT: Dizajni për të qenë jashtëzakonisht më i hollë dhe më i lehtë, trashësia shumë e hollë e trupit të njësisë është VETËM 4 mm. Është jashtëzakonisht kompakt duke ruajtur një strukturë të shkëlqyer të tastierës me përmasa të plota, me çelësa të butë dhe pa zhurme për një përvojë shkrimi të qetë dhe komode

MODALITETI I ZGJUAR I GJUMIT: Harrojeni bezdinë e detyrimit për të fikur tastierën dhe mausin. Ne momentet qe nuk i përdorni, si mausi ashtu edhe tastiera do të jenë në stand by për të kursyer energji. Thjesht klikoni mausin ose shtypni ndonjë buton të tastierës  për t’i zgjuar ata.

NJË KARKIKIM PËR PËRDORIM KOHË GJATË: Bateria e integruar e rikarikueshme 280 mAh me Li-polimer e tastierës mund t’ju sigurojë 35 orë punë të vazhdueshme dhe 90 ditë përdorim ditor. Duhen vetëm 2 orë për ta karikuar plotësisht duke përdorur një kabllo mikro USB që vjen me të. Kurse mausi kërkon 2x bateri AAA.

PAJTUESHMËRIA E GJERE: Kjo tastierë dhe maus lidhen me kompjuterin, laptopin, desktopin, Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ose më lart.

KUJDES!!! Ky set NUK është plotësisht i pajtueshëm me Mac dhe Smart TV!!!

 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close