Skanues barkodi pa tela OCBS-W217


Skanues barkodi pa tela OCBS-W217

– Teknologji e imazhit me performancë të lartë

– Skanim omni-drejtues

– 4 mil saktësi e shkëlqyer skanimi

– Transferimi i të dhënave me wireless dhe USB 2.4G

– Bateria litium 1200 mAh mund të punojë për 12 orë

– Memorie e madhe 16 MB  deri në 100 000 barkode

– Mund të lexojë barkodin në ekran dhe barkodin me ngjyra

3,790 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close