, ,

Bateri per Hoverboard


Bateri litiumi me përafërsisht. 4 mAh për Smart Balance Hoverboard.

Ky produkt vjen pa udhëzime, dimensionet janë përafërsisht. 13,5 x 8 x 6 cm dhe pesha është përafërsisht. 800g në një tension prej 36V.

Ne rekomandojmë një karikimin e parë të paktën 8-12 orë përpara përdorimit intensiv.

Ky produkt vjen pa udhëzime.

3,490 L

SHOPPING CART

close