,

Powerbank Fast Charger 20 W + Wireless mag safe Charger


Powerbank Fast Charger 20 W + Wireless mag safe Charger

Power Bank Mcdodo nuk është i përshtatshëm vetëm për karikimin e iPhone, por edhe për karikimin e kufjeve Airpods dhe modeleve të vjetra të telefonave. Më poshtë është një listë e plotë e pajisjeve

Pajtueshmëria me telefonat e mëposhtëm Apple:

iPhone 14 / Plus / Pro / Pro Max

iPhone 13 /Mini / Pro / Pro Max

iPhone 12 / mini / Pro / Pro Max

iPhone 11 / Pro / Pro Max

iPhone SE (gjenerata e dytë)

iPhone XS / Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8 / Plus

AirPods Pro

Kutia e karikimit me valë për AirPods

Çelësat nuk janë të ngarkuar

Thjesht vendoseni në çantë ose në çantën e shpinës dhe mos u shqetësoni për çelësat ose monedhat. Falë një sistemi sigurie me 9 nivele, karikimi me valë aktivizohet vetëm me pajisjen tuaj. Kjo parandalon që pajisja juaj të mbinxehet dhe të harxhojë energji në power bank.

4,200 L

SHOPPING CART

close