, , ,

A14 Portable wireless Speaker Earldom


A14 Portable wireless Speaker Earldom
  • Bluetooth, Aux, Usb, TF Card, FM Radio,
  • Hyrje për mikrofon
  • Distanca deri në 10m
  • Mban baterinë deri në 4 orë me 40% nivel zëri
  • Fuqia 4400mAh
  • Super cilësi zëri dhe ekstra bass!

8,500 L

SHOPPING CART

close