, , ,

Wireless Charger Earldom | Karikues


Karikues wireless RP-W10. Praktik dhe i lehte ne perdorim. Eshte i sigurt dhe i shpejte. Ka mbrojtje nga qarku i shkurter, mbi ngarkesa dhe mbinxehja

  • Tensioni i hyrjes: 5V 2.0A Maks
  • Tensioni i daljes – 5V 1.0A
  • Mbrojtja nga: Lidhja e shkurtër, mbingarkesa, rimbushja, mbinxehja.
  • Distanca e ndjeshmërisë deri në 6.5 mm.

1,300 L

SHOPPING CART

close