, ,

USB 3.0 Type-C OTG Adapter


USB 3.0 Type-C OTG Adapter 

Cable Type C USB-C OTG Converter për Xiaomi ,Mi5, Mi6, Huawei, Samsung, Mouse, Keyboard,USB, DIsk Flash.

Mund të përdoret për të lidhur pajisjet periferike / pajisjet USB me celularin

Lidhësi është i përbërë nga materiale të larta përcjellëse elektrike për jetë të gjatë, lidhje të mirë dhe transferim të shpejtë të të dhënave

Madhësia: 1.8*0.8*1.9cm

E pajtueshme me: Të gjithë Telefonat dhe Tabletat USB Type-C


500 L