,

Mbajtëse telefoni Desktop


  • Mbajtësi në vetvete është i ndërtuar nga aliazh alumini me cilësi të lartë – është i fortë, i qëndrueshëm dhe ndihet fantastik.
  • Në bazën e mbajtësit është një hapësirë ​​e përshtatshme për të ruajtur pajisje të vogla, të tilla si AirPods, mbajtëset e unazave etj.
  • Në krahun e mbajtësit do të gjeni një kabllo të përshtatshëm të rregullt për të montuar në mënyrë të sigurt çdo tela ngarkimi për të parandaluar ato që pengojnë kënaqësinë tuaj gjatë përdorimit të mbajtëses.
  • Seksioni i mbajtëses së mbajtësit rregullohet brenda një diapazoni prej 35 gradësh për tu siguruar që mund ta vendosni në këndin e përsosur të shikimit për komoditetin tuaj.
  • Këmbët silikoni rezistente ndaj rrëshqitjes parandalojnë lëvizjen
  • I peshuar në mënyrë perfekte, i ekuilibruar dhe i krijuar për qëndrueshmëri
  • Gjerësisht i pajtueshëm me telefonat dhe tabletat 3 ″ – 10,5.

1,600 L

SHOPPING CART

close