, , , ,

ADAPTER IPHONE NE AUX 3.5 MM


ADAPTER IPHONE NE AUX 3.5 MM

Nje pershtates i domosdoshëm i kufjeve me pajisjet Apple qe nuk ka fole 3.5 mm. Ky adaptor ju lejon të lidhni pajisjet qe perdorin nje fole audio 3.5 mm ne pajisjet Lightning.

Aksesor i persosur dhe i dobishem per tu perdorur per pajisjet tuaja me te fundit IOS.

Me kete adaptor Iphone suporton jo vetem degjimin e muzikes, por edhe funksionin e kontrollit të fishit si mikrofoni, kontrolli i volumit, pauzat dhe funksionet e luajtjes.

Perveç kesaj, ajo gjithashtu trasmeton audio pa humbje te Apple per t’ju siguruar nje tingull te paster dhe pa humbje te cilesise.

Dizajn elegant me nje ngjyre te bardhe, i lehtë dhe unik me nje madhesi portabel.

500 L

SHOPPING CART

close