, , ,

Wireless Charger 3ne1 Baseus


Wireless Charger 3ne1 Baseus

• Karikoni njëkohësisht telefonin, orën, kufjen 

• Ka kapacitetin për të mbushur të gjitha pajisjet Apple

• Adsorbim i shpejtë i përmirësuar për karikim të shpejtë

• 16 Magnetët e mëdhenj përputhen me saktësi me modulin origjinal të karikimit magnetik

• Jashtëzakonisht i përshtatshëm, Karikoni njëkohësisht dy telefona

• E përputhshme me modelet e reja dhe të vjetra të orëve

• Teknologjia e ndarjes së energjisë Baseus

3,790 L

SHOPPING CART

close