, , ,

Cantë Ninebot


2,500 L

Kjo çantë magazinimi Segway-Ninebot është e përkryer për të mbrojtur mallrat tuaja gjatë udhëtimit tuaj.

Çanta është bërë nga materiali i fortë dhe mund të instalohet në çdo lloj skuteri elektrik (Segway-Ninebot, Xiaomi dhe më shumë).

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close