-13%
,

Segway Ninebot KickScooter Max G2


•Ninebot KickScooter MAX G2 është zgjidhja perfekte e transportit për jetën moderne urbane

•Me rrota të pasme aktive të fuqishme 1000 W

•Pershkim distance deri ne 70km 

•Përmban një sistem te dyfishte amortizimi përpara dhe pas dhe një sistem kontrolli të tërheqjes duke siguruar komoditetin e udhëtimeve të gjata dhe stabilitetin në rrugët e rrëshqitshme

•Apple Find My tani e bën të lehtë gjurmimin e Max G2 tuaj, duke ju dhene sigurinë e KickScooter-it tuaj

•Shpejtesi maksimale deri ne 35 kmh

•I papërshkueshëm nga uji IPX5

65,990 L 75,990 L

SHOPPING CART

close