-10%
,

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S


Dizajni tepër elegant, minimalist të palosjes që mund të përballojë një udhëtim të gjatë deri 30 km.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S ju çon kudo që dëshironi të shkoni me një shpejtësi deri në 25 km / orë.

Kapaciteti i madh i baterisë prej 7800 mAh ju ofron një udhëtim deri në 30 km me një karikim të vetëm.

Për më tepër, për të zgjatur jetën e tij, Mi Electric Scooter shndërron dhe ruan energjinë kinetike gjatë nxitimit në energji elektrike.

43,000 L 48,000 L

Nga ikona Bluetooth te energjia e mbetur, shpejtësia aktuale ose paralajmërimet e riparimit, të gjitha informacionet e rëndësishme shfaqen në kohë reale dhe qartë, kështu që gjithmonë do të dini kur të karikoni skuterin tuaj.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S ofron kushte dhe performancë të studiuar mirë për të siguruar një udhëtim të lehtë, të rehatshëm dhe mbi të gjitha, të sigurt.

Mi Electric Scooter përmban fenerë ultra të ndritshëm 1.1W me deri në 6 metra distancë për siguri të shtuar.

Dritat e kuqe ndizen kur frenojnë si paralajmërim për këmbësorët dhe automjetet në rrugë.

Sinkronizoni smartphone-in tuaj me skuterin me anë të Bluetooth dhe përdorni aplikacionin për ta ndezur.

  • Dizajn i palosshëm
  • Maksimumi 25 km / orë
  • Goma para dhe pas 8,5 ”
  • Sistemi i frenimit të dyfishtë
  • Goma rezistente ndaj amortizimit
  • Lidhet me aplikacionin Mi Home
  • Kapaciteti i baterisë: 7800 mAh
  • Distanca e udhëtimit: 30 km
  • Fuqia e karikuesit: 71W
  • Hyrja e tensionit të ngarkuesit: 100-240V, 50 / 60Hz
Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close