-10%
, , ,

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro | EU Version | Skuter Elektrik | 45 KM


Xiaomi Mi Electric Scooter Pro  Black

 • Motor me performancë të lartë
 • Jetëgjatësia e baterisë me rreze të zgjatur deri në 45 km
 • Ekran i integruar për monitorim të përshtatshëm.
 • Shihni të gjitha në një shikim

Informacioni i rëndësishëm shfaqet i njëjti herë dhe qartë i dukshëm, që nga Bluetooth për të riparuar paralajmërimet.

 • Një buton, shumë përdorime
 • Trokitni butonin për të ndezur skuterin dhe mbajeni atë për tre sekonda për ta fikur. Ndërsa skuteri është i ndezur, trokitni lehtë një herë për të ndezur / fikur dritën, ose trokitni dy herë për të kaluar midis modaliteteve të shpejtësisë.
 • 3 mënyra shpejtësie
  Kaloni lehtësisht midis modalitetit ECO, modalitetit standard (D) dhe modës sportive (S) duke shtypur dy herë butonin e energjisë.
 • Fuqia dhe shpejtësia në ekran
  Fuqia e mbetur dhe shpejtësia aktuale shfaqen në kohë reale, duke ju kujtuar se kur duhet të karikoni dhe të udhëtoni në mënyrë të sigurt.
 • Mënyra e vetme për të luftuar lirshëm
  është të përpiqesh përpara me një ëndërr në xhep dhe një këngë në buzë dhe një partner besnik nën këmbët e tua.
 • Bateri me rreze të gjatë 45 km.

48,500 L 53,900 L

Ndermerrni udhëtimin më tej me baterinë litium 18650 energji shumë të sigurt, kapacitetin 474Wh, furnizimin me energji të madhe dhe nxitimin efikas, skuteri mund t’ju çojë deri në 45 km me një karikim të vetëm. Sistemi inteligjent i menaxhimit të energjisë ofron gjashtë masa të ndryshme mbrojtëse dhe ju lehtë mund të kontrolloni shëndetin e baterisë përmes aplikacionit celular.

 • Menaxhimi i mençur i energjisë
 • Mbrojtja nga qarku i shkurtër
 • Rezistenca e temperaturës
 • Mbrojtje e dyfishtë nga shkarkimi i tepërt
 • Mbrojtje e dyfishtë nga ngarkimi i tepërt
 • Mbrojtja nga mbitensioni
Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close