,

Mp3 per makine me Bluetooth + USB Mcdodo


Mp3 per makine me Bluetooth + USB Mcdodo

Transmetues Mcdodo FM me karikues dhe me bluetooth

Transmetuesi Mcdodo FM është një pajisje shumëfunksionale që ju jep komoditetin e drejtimit që meritoni.

Altoparlant, lidhje bluetooth, karikues, riprodhues muzikor, tregues i fuqisë së baterisë dhe më shumë!

Është e gjitha në një pajisje të vogël.

Karakteristikat kryesore të transmetuesit:

Produkt origjinal nga Mcdodo

Transmetim audio pa humbje Bluetooth dhe FM

2 x karikim të shpejtë USB deri në 15,5 W

Sistemi pa duar me mikrofon HD garanton cilësi të mirë të thirrjeve.

matësi i tensionit të baterisë

Luaj muzikë përmes USB ose Bluetooth

Ekrani LED tregon frekuencën aktuale ose tensionin e çakmakut

Butonat për të ndryshuar këngën përpara/prapa

Butoni shumëfunksional për: përgjigjen/përfundimin/refuzimin e telefonatave, formimin e numrit të fundit të thirrur, rregullimin e frekuencës, rregullimin e volumit, luajtjen/pauzën/pushimin tjetër – gjatë riprodhimit të muzikës.

Kur është i fikur, ruan frekuencën, këngën e fundit të luajtur dhe volumin.

E përputhshme me çdo telefon.

Dizajn i lehtë dhe shumë kompakt.

Udhëtoni dhe telefononi

Një klikim i vetëm është gjithçka që duhet për të nisur një telefonatë dhe transmetuesi do ta transmetojë atë automatikisht në altoparlantët e makinës suaj. Asnjë shpërqendrim për ju dhe pa gjoba.

Ju bëni thirrjen dhe kaq!

Mikrofon i integruar HD me anulimin e jehonës dhe teknologjinë e reduktimit të zhurmës për biseda edhe më të qarta tani e tutje.

kontrolli i transmetuesit

Pajisja është e pajisur me 3 butona që veprojnë si telekomandë.

Me të mund të ndryshoni frekuencën, t’i përgjigjeni/përfundoni një telefonate, të rregulloni volumin, të ndryshoni këngë dhe shumë më tepër.

Frekuenca aktuale, voltazhi i baterisë dhe informacione të tjera shfaqen në ekranin e karikuesit.

1,500 L

SHOPPING CART

close