, , , ,

MP3 Bluetooth Earldom M62


– Ekran LCD që shfaq përqindjen e baterisë që ngarkohet
– Teknologjia superiore Bluetooth 5.0 ndihmon në lidhjen e shpejtë të pajisjeve
– Butona të ngritjes dhe uljes së volumit në pajisje
– Dritë LED me 7 ngjyra 
– Pajisur me 1 porte të karikimit USB me ngarkim të shpejtë QC 3.0 dhe 1 porte të karikimit PD 20W

1,800 L

SHOPPING CART

close