, ,

Mbajtes dhe karikues per ne makine Sanpai


  • I sigurt dhe rezistent.
  • Ideal per telefonata ne makine.
  • Material cilesor.
  • Praktik dhe me dizajn minimal.

Ky karikues wireless per ne makinë është i lehtë për t’u përdorur dhe super i sigurt. Tipari automatik i mbylljes e bën dhe lëshimin e telefonit tuaj shume te lehte.

Karikim i shpejtë. Me shpejtësi deri në 10W, karikuesi ynë wireless i makinës mund t’ju kursejë 30-45 minuta për të karikuar plotësisht telefonin tuaj. Ngarkohet me kutitë tona të ndezura, por pllakat / unazat metalike duhet të hiqen para se të karikoni. Maksimumi 10W për pajisjet Samsung Maksimumi 7.5W për iPhone.

800 L

SHOPPING CART

close