-19%
, , , ,

MP3 Baseus Bluetooth , Type C fast charger , 2 Porta USB


– Transmetues FM / ngarkues makine 2-në-1 nga Baseus
– Sisteme të integruara të mbështetjes dhe sigurisë së protokolleve të karikimit të shpejtë
– Zgjedh automatikisht rrymën optimale të karikimit për pajisjet e lidhura
– Çipi Bluetooth 5.0 siguron transmetim të qëndrueshëm të sinjalit
– Mbështet transmetimin e muzikës nga një flash drive ose një kartë MicroSD
– Kontrollet intuitive të luajtjes së muzikës dhe thirrjeve
– Modaliteti i provës së tensionit tregon statusin e baterisë së makinës suaj
– I pajtueshëm me shumicën e telefonave inteligjentë me Bluetooth

Specifikimet:
– Tensioni i hyrjes: DC 12-24V
– Dalja USB C: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 2.4A
– Dalja USB 1: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 2.4A
– Dalja USB 2: 5V / 1.5A
– Fuqia maksimale e mbështetur: 36W
– Versioni Bluetooth: 5.0
– Diapazoni Bluetooth: deri në 10 m
– Diapazoni i frekuencës FM: 87.5-108.0MHz
– Diapazoni FM: deri në 5 milion
– Makinë USB / Kapacitet MicroSD i mbështetur maksimalisht: 32 GB
– Formate audio të mbështetura: mp3, wav, flac, majmun, wma

1,790 L 2,200 L

SHOPPING CART

close