, ,

Mikrofon Awei MK1


Mikrofon Awei MK1

AWEI MK1 është një mikrofon i lehtë me kapëse që mund të vendoset lehtësisht në rroba.

Pesha e tij është vetëm 20 gr dhe kablloja 3 metra ofron liri lëvizjeje.

Ai është i pajtueshëm me çdo pajisje që ka hyrje të mikrofonit 3,5 mm.

Ofron mbulim të plotë 360 °, audio me cilësi të lartë dhe izolim zhurmash.

Është një zgjedhje ideale për gazetarët, mësuesit, youtubers, etj.

990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close