,

Kasetofon me Sistem Android 9″ / 10″ ( 2/16 GB )

2GB Ram/16 GB Memorie

Kasetofon me Sistem Android 9″ / 10″  ( 2/16 GB )

Kompatibel per gati gjitha makinat 

Universale

Ekran i madh Full HD 9 Inch

Me sistem Android 

Me 2 GB ram dhe 16 GB Memorie

8,990 L

Gjeneral

– Furnizimi me energji elektrike: DC 12V (gama e lejimit: 10.8-14.5V)

– Maks. Rryma: 10A

– Madhësia e ekranit: 9 inç

– Madhësia e panelit të përparmë: 250 mm (gjerësia e sipërme) * 146 mm (i lartë) * 241 mm (gjerësia e poshtme

Lloji

  – Single Din, Lartësia e rregullueshme, më universale. Model i ri me pulla dhe çelësa

Sistemi

– Sistemi operativ: Android 8.1

– CPU: Quad Core

– GPU: Quad Core

– ROM: 16 GB

– RAM: 2 GB

– USB e zgjeruar: Mbështet diskun USB deri në 32 GB

Ekrani

– Ekrani me prekje: Po

– Rezolucioni: 1024*600

– Ekrani kapacitiv ose rezistent: kapacitiv

– Ora dhe kalendari i integruar: Po, tregoni kohën reale dhe mund të përdorni kohën e ofruar nga rrjeti

– Shfaqja e shiritit të statusit të menusë kryesore: Mund të ndryshohet në Muzikë/Radio/BT-Stereo Player dhe Ora/Data/Java

– Ndrysho pozicionin e ikonës së aplikacioneve: Po

WiFi

– Lidhës: Në anën e pasme

– WiFi: Modem WiFi i integruar, mbështet 802.11b/g/n

Internet

– Explorer: Opera, UCWeb, SkyFile, Dolphin dhe më shumë eksplorues për zgjedhjen tuaj

– Argëtim në internet: Video në internet, TV, Film, Muzikë, Radio, Video Bisedë

– Navigimi në internet: Navigimi në internet i Google Maps

– Lojra Online: Po, luaj online ose mund ta shkarkosh nga google play store

– Komunikimi në internet: WeChat, Twitter, Facebook, Skype, Gmail, Whatsapp etj.

– Lexoni dhe modifikoni Softuerin e Office: Po, mbështetni Word, Excel, Powerpoint, PDF, TXT

Audio

– Formati: MP3/WMA/MP2/OGG/AAC/MA4/FLAC/APE/WAV etj. Mund të luhet përmes listës së këngëve

– Regjistrimi: MP3, WMA

– Të tjera: Ekran i sinkronizuar LRC; Kërkimi ID3; Kërko sipas skedarëve; Foto e albumit; Efekti audio i përcaktuar nga përdoruesi

– Audio IC: Top Global Cirrus IC, dekodim i pavarur audio

– SNR: Racionet e zhurmës:=90dB

Video

– Formati: Mbështetje AVI (H.264, DIVX, XVID), RM, RMVB, MKV (H.264, DIVX, XVID). WMA, MOV, MP4 (H.264, MPEG, DIVX, XVID). DAT (format VCD). VOB (format DVD). PMP, MPEG, MPG. FLV (H.263, H.264). ASF, TS, TP, 3GP, MPG etj. =30 formate, Luajtja e videos në internet drejtpërdrejt (gjatë shkarkimit)

– Luaj: Deri në 1920*1080 piksele, 30 Mb. Lojë e rrjedhshme pa pika të lehta

GPS

– Hartat mbështetëse: IGO, Sygic, Google Map etj.

– Udhëzim me zë: Po

– Mbështet pamjet e hartës 2D/3D: Po

– Zonë e dyfishtë: Po, lundrimi gjatë luajtjes së muzikës

– Navi në internet: Po, mbështet navigimin në internet të hartave të Google

Bluetooth

– Duart e lira: Po

– A2DP (Bluetooth Stereo Music): Po, mund të luajë muzikë stereo përmes Bluetooth

– Kontrolli i muzikës Bluetooth: Po, luaj/pauzë/e mëparshme/tjetër

– PB-Shkarkim: Po, mund të shkarkohet libri i telefonave nga celulari në këtë njësi

– PB-Search: Po, mund të përdorni shkronjën e parë për të kërkuar anëtarin e kontaktit në Listimet PB

– Regjistrimet e thirrjeve: Po, Thirrje e Dializuar, Telefonatë e Marrë, Telefonatë e Humbur

– Konfigurimi: Përgjigjja automatike, Lidhja automatike, Emri i pajisjes

– Mikrofoni i integruar: Po, në panelin e përparmë

Radio

– Gama e sintonizimit FM: 87,5-108 MHz

– Rritja FM: 0,05 MHz (EU)/0,1 MHz (SHBA)

– Zona FM: Evropë/SHBA1/SHBA2/Japoni/Rusi

– Stacione të paracaktuara: 30 (FM 3*6, AM 2*6)

USB

– Pozicioni: 2 porte USB, mund të lidhet me Media/Kamera/DAB+ Box/Smartphone

– Luaj video MP5: Po, mund të luajë video RMVB deri në 1080P

– Prekni titullin e muzikës për të luajtur drejtpërdrejt: Po

DVR

– Aplikacioni i integruar i regjistrimit të makinave: Po, thjesht lidhni një kamerë USB për të përdorur këtë funksion

– Mbështet kamera HD CCD: Po

– Luaj direkt videon e regjistruar: Po

– Pozicioni i ruajtjes: Nand Flash/GPS Card/SD Card/USB Ruajtja mund të ndryshohet

DAB(+)-IN

– Mbështetje (DAB+ BOX DUHET TË BLEHET VENDOSUR)

DTV-IN

– Tuner i integruar i TV dixhital: Jo

Shtesë

– Libër mësimi: Mund të ndryshojë fontin, ngjyrën e shkronjave, ngjyrën e sfondit, faqerojtësin, leximin e e-librit ndërsa dëgjoni muzikë

– Shikuesi i fotografive: Mbështet formatin JPS, BMP, PNG, GIF etj. luaj me rrotullim, Mbështetja e Powerpoint 4096*4096 piksele

– Wallpapers: 5 Wallpapers live, 17 Wallpapers standarde, mbështetni sfondin DIY nga Galeria

– Instaluesi APK: Mbështet instaluesin e paketës Android

– Mbështetje Torque Pro (OBD2 & Car): Po, mund të lidhni një mjet skaner Bluetooth OBD2 për të përdorur këtë funksion

– Mbështet funksionin Mirror Link: Po, mbështet pasqyrimin e ekranit nga iPhone dhe smartphone android

– Mbështet TPMS: PO (Nuk përfshihet, mund ta blejmë së bashku)

Konfigurimi

– WiFi/Hotspot/Bluetooth: Po

– Niveli i ndriçimit i rregullueshëm: Po

– Wallpaper: Wallpapers / Wallpapers live / Galeria

– Tingulli: Toni i tastit dhe volumi – Hapësira ruajtëse: Ekrani i hapësirës ruajtëse të brendshme/Nand Flash/Hapësira ruajtëse e pajisjes së lidhur

– Aplikacionet: Ekzekutimi i shfaqjes së aplikacioneve/ndalimi/çinstalimi i detyruar

– Siguria: Po

– Llogaritë: Po

– Gjuhët dhe hyrjet: më shumë se 70 gjuhë dhe zgjidhni metodën e hyrjes

– Rezervimi dhe rivendosja: Po

– Data dhe Ora: Vendosni vetë datën dhe orën ose zgjidhni kohën e ofruar nga GPS/rrjeti

– Aksesueshmëria: Po

– GPS: Po, opsionet e aplikacionit GPS/monitorimi/modaliteti i zërit/ raporti i përzierjes

– Siguria në drejtimin e automjetit: Shikimi i videos, Kthimi i pasqyrës X/Vëllimi, Trajektorja e kthimit / Ekrani i radarit, Vizitori i pamjes së pasme

– Përforcues: Rock / Pop / Jazz / Classic / Flat / Voice / Custom

– Kontrolli i timonit: Po

– Rreth pajisjes: Shfaq informacionin e parametrit.

Input

  – AUX Video In

– Video në kamerë me pamje të pasme

– AUX Audio In: R/L

– DTV Box In

– Kutia DAB+

– Në makinë DVR

– Hyrë antena GPS

Prodhimi

– Dalje video

– Dalje audio

– Dalje stereo rrethuese: 4*50W

Akses

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close