-18%
, , ,

Kasetofon makine me Bluetooth Ekran me prekje


7 inç 2 din HD kasetofon makinë MP5 player me ekran dixhital me prekje.

Me telekomande.

 Mbështet lidhjen me Buetooth  dhe funksionin e telefonatave me prekje.

 Mbështet FM dhe Aux Input të integruar.

 Mbështetni slotin e kartës TF (deri në 32 GB) dhe ndërfaqen standarde USB.

 Mbështet funksionin e hyrjes së kamerës me pamje të pasme.

 Ora dhe data e ekranit dixhital 24 orë.

 Mund të mbështesë luajtësin e filmit 1080P.

 Drita të ndritshme shumëngjyrëshe të butonit të energjisë për dekorim në makinën tuaj.

 Link Mirror me telefonin android dhe Iphone

4,500 L 5,500 L

SHOPPING CART

close