,

Karikues XO BCC 01


Pajisja ju lejon të zgjeroni ndjeshëm aftësitë e sistemit akustik të makinës.

Aksesori është bërë prej plastike me cilësi të lartë dhe ka një montim të besueshëm.

Mund të përdoret në makina dhe kamionë me tension në bord 12 dhe 24 V.

Modeli është i pajisur me dy porta USB, një mikrofon me transmetim të shkëlqyeshëm të fjalës dhe një ekran që tregon vlerën e stacioneve FM.

1,300 L

SHOPPING CART

close