, , ,

Aux Remax 2M


  • Priza standarde 3.5 mm në secilin skaj për pajtueshmëri të gjerë me një larmi pajisjesh.
  • Ideale për aplikime audio stereo në zyra shtëpish makina dhe studio.

500 L

SHOPPING CART

close