,

Karikues wireless XO WX020


XO WX020 është një karikues i krijuar për të karikuar smartphone.

Thjesht vendosni smartphone-in tuaj dhe karikuesi do ta karikojë automatikisht.

Kjo e bën atë të përsosur për përdorim në shtëpi ose zyrë.

Rekomandohet të përdorni karikues QC 2.0 / QC 3.0 për të marrë intensitetin më të lartë të karikimit.

900 L

SHOPPING CART

close