, , ,

Fish Karikimi Earldom Iphone/Android/Type-C


Fishat e karikimit Earldom Iphone/Android/Type-C

Material rezistent me cilësi të lartë

Transmetim i të dhënave dhe karikim i shpejtë

Kablloja është e mbuluar me një material të qëndrueshëm kundër nyjeve

Modeli:EC-107i

Rryma e transferimit: 2.4A

490 L

SHOPPING CART

close