,

Karikues per makine M1


  • Fuqi 10W , model universal i pershtatshem për iPhone dhe  Samsung.                                   
  • Karikues inteligjent per makinë me infra të kuqe M1.
  • Rrotullim 360 grade per t’u pershtatur ne cdo kend qe ju nevojitet.
  • Karikoni telefonin tuaj pa fishë.
  • Krijuar me nje dizajn kompakt. Ndertuar me material cilesore dhe rezistente.

1,790 L

Fuqia: Identifikimi automatik 10W / 7.5W / 5W
Materiali: PC + ABS
Distanca e zbulimit: 0-8 mm
Lidhës: Mikro USB
Rryma e karikimit: 150mA
Parametri i hyrjes: 9V

SHOPPING CART

close