,

Mbajtese Telefoni per makine . Suporton WIRELESS Charger 10 W MODEL R9


1. Induksion plotësisht automatik, dhe karikim me valë

2. Mbështet teknologjinë standarde ndërkombëtare të karikimit me valë QI, e pajtueshme me modalitetin e karikimit të dyfishtë 5V / 9V. Fuqia e karikimit të shpejtë 10 W

3. I integruar një gjeneratë të re çipi kontrolli të temperaturës, duke përdorur spirale transmetimi bakri të pastër me precizion të lartë, për të mbrojtur telefonin celular nga karikimi në temperaturë të ulët pa u ngrohur.

4. Përdoret gjerësisht për telefonat inteligjentë 3,5-7,5 inç.

5. Identifikimi inteligjent, mbyllje automatike, e ndjeshme ndaj prekjes, hapet automatikisht.

 

1,790 L