, , ,

Karikues Iphone 20W


Seria Mcdodo Hydrogen CH-1952

Komplet karikues 20W + kabllo iPhone iPad

Hidrogjeni është një karikues me të vërtetë i shpejtë elektrik. 20 vat energji dhe dy porte USB dhe USB-C furnizojnë secilën nga pajisjet tuaja. iPhone?Laptop? Nuk ka problem 😉 Dy portat e pavarura të karikimit karikojnë pajisjet tuaja shpejt dhe në mënyrë të sigurt duke mbrojtur baterinë tuaj. Dizajni modern elektrizon dhe tërheq vëmendjen. Dhe çipi i pronarit siguron karikim të sigurt dhe të shpejtë

Përparësitë:

Dizajn modern dhe kabllo i përfshirë

2 porte karikimi – USB dhe USB Type-C

Karikimi super i shpejtë me deri në 20 W

Elektronikë kreative për të shpejtuar karikimin

Mund të karikojë telefona, tablet dhe më shumë.

Strehimi i qëndrueshëm kundër zjarrit

Sistemi i sigurisë me 7 nivele

Mbështetje Full Quick Charge 3.0

Mbështetje e plotë e Samsung AFC

Mbështetje e plotë Huawei FCP/SCP

Mbështetje e plotë OPPO

Mbështetje e plotë Apple 2.4A

Mbështetje e plotë USB-C Power Delivery 3.0

Mbështetje e plotë BC1.2

                       

Karikues i shpejtë i vërtetë

Ndryshe nga karikuesit e lirë, karikuesi i hidrogjenit Mcdodo ngarkon realisht me QC 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP dhe Apple 2.4A!

Çipi  siguron karikim të qëndrueshëm dhe të shpejtë, deri në 4 herë më shpejt se një karikues tipik që vjen me telefonin tuaj.

Karikuesi ngarkohet në një interval të ndryshueshëm të rrymës prej 1-3A dhe 5-12V

1,600 L

SHOPPING CART

close