,

Karikues Huawei Origjinal


Hyrja: 100 ~ 240V ~ 50 / 60Hz 0.75A

Dalja: 5.0V == 2.0A ose 4.5V == 5.0A ose 5.0V == 4.5A

Gjatësia e kabllit: 1Metër

Kabllo USB 2.0 në USB Type C, 3.28 Këmbë / 1 M

Bërthama e bakrit e veshur me kallaj

Mburoja e dyfishtë për transmetimin e të dhënave më e qëndrueshme.

Kokë dhe fishë type C

100% Origjinal

 

2,000 L

SHOPPING CART

close