-28%
,

Huawei Honor Band 6


6 Karakteristikat që e bëjnë jetën tuaj të përditshme më të shëndetshme

1,47 “I madh

Ekrani AMOLED1

Jetëgjatësia e baterisë 14 ditë4

Niveli i oksigjenit në gjak

Monitor5

Inteligjente 24 orë

Monitor i rrahjeve të zemrës5

10 profesionale

Modalitetet e stërvitjes

4,700 L 6,490 L

Honor Band 6 përmban një ekran AMOLED me ngjyra 1.47 inç me një mbrojtje prej xhami të lakuar 2.5D. Ekrani reklamohet se ka 148 përqind më shumë hapësirë ​​shikimi mbi gjurmuesit tradicionalë të fitnesit. Honor ka siguruar teknologjinë e saj TruSeen 4.0 në Band 6 për të ofruar monitorim të rrahjeve të zemrës gjatë gjithë ditës. Band gjithashtu ka monitorim SpO2 duke përdorur algoritme të pajisjeve dhe programeve. Për më tepër, ekziston një monitor i integruar i gjumit që lejon përdoruesit të kuptojnë modelet e tyre të gjumit dhe t’i përmirësojnë ato duke përdorur sugjerimet e dhëna dhe ndihmën e personalizuar të gjumit.

Honor ka ngarkuar paraprakisht 10 mënyra stërvitje në grupin e fitnesit për të monitoruar aktivitete të tilla si vrapimi në natyrë dhe brenda, çiklizmi, noti dhe ecja. Honor Band 6 gjithashtu ka aftësinë për të zbuluar automatikisht gjashtë stërvitje.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , Etiketë:

SHOPPING CART

close