, ,

VR Shinecon G06A


Përshkrim i produktit:
Si të përdorni:
1. Thjesht duhet të shkarkoni në smartphone-in tuaj Aplikacionet “VR Games” ose videot “3D Split Screen”.
2. Veshja në kokë (Rregulloni shiritat për ngushtësi të përshtatshme), atëherë ai do të përqendrohet automatikisht.
3. Përvoja e Lojërave Amazing të Filmit Video, kthejeni smartphone-in tuaj në një shikues të realitetit virtual.
Përvoja gjigante e ekranit, ky Hapësues sysh ju lejon të fluturoni nëpër Grand Canyon, të luani lojëra 3D,
udhëtoni nëpër rrugët e qytetit të Parisit ose bëhuni personazh në një film të animuar / argëtues / emocionues. Një përvojë vërtet argëtuese dhe gjithëpërfshirëse për çdo moshë.

Specifikimet:
1. Materiali: ABS
2. Madhësia: 20x10x14cm
3. Ngjyra: e zezë
4. Futja e videos: telefoni celular
5. I përshtatshëm për telefonat mobil me ekran 4.7-5.5 inç dhe trashësia brenda telefonave celular 0.3 inç (8 mm).
Në përputhje me seritë e shënimeve samsung, iphone5s / 6 / 6s dhe celularë të tjerë me madhësi më të vogël

2,400 L

SHOPPING CART

close