,

Fish USB Type-C


Jeni duke kërkuar për një kabllo të fuqishme karikimi Type-C që ju lejon të karikoni pajisjen tuaj në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë? Kablloja e karikimit Type-C është produkti që ju nevojitet. Për shkak se kablloja mund të mbështesë deri në pesë amper, pajisja juaj karikohet në mënyrë efikase, të sigurt dhe të shpejtë.

Ky kabllo Type-C është i pajisur me teknologjinë Fast Charge. Fish i veshur me antioksidantë dhe i nikeluar dhe teli i bakrit pa oksigjen do të karikojnë deri në 30% më shpejt. Përdorimi i këtyre materialeve me cilësi të lartë siguron performancë optimale, një lidhje të sigurt dhe të qëndrueshme dhe një jetëgjatësi më të gjatë.


690 L

Specifikat e produktit:

✔ Lidhja: USB 2.0 Type-C.

✔ Teknologjia e karikimit të shpejtë.

✔ Karikimi dhe sinkronizimi.

✔ E pajtueshme me pajisjet 5V me portë Type-C.

✔ Material TPE.

✔ E qëndrueshme.

✔ Materiale me cilësi të lartë.

✔ Gjatësia e kabllit: 1 metër.

✔ Ngjyra: e bardhë.

✔ Pesha: 28 g.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close