, , , , , ,

Fish IPhone Lighting ne AUX per makine , bokse


Fish IPhone Lighting ne AUX per makine , speaker apo cdo pajisje tjeter

– Lidhuni nga pajisjet me lidhës Lightning me pajisjet audio me lidhës AUX 3.5

– Kordoni i lidhjes është 1 m i gjatë për ta përdorur me lehtësi

– Dizajni i telit është bërë prej plastike të fortë dhe lidhësi është i mbuluar me gomë të re për të parandaluar në mënyrë efektive palosjen dhe thyerjen.

– Lidhu me Bluetooth

– Produkti mbështet modelet iPad, iPhone 7 e lart dhe lidh pajisje të tjera inteligjente

790 L

Fish IPhone Lighting ne AUX per makine , speaker apo cdo pajisje tjeter

– Lidhuni nga pajisjet me lidhës Lightning me pajisjet audio me lidhës AUX 3.5

– Kordoni i lidhjes është 1 m i gjatë për ta përdorur me lehtësi

– Dizajni i telit është bërë prej plastike të fortë dhe lidhësi është i mbuluar me gomë të re për të parandaluar në mënyrë efektive palosjen dhe thyerjen.

– Lidhu me Bluetooth

– Produkti mbështet modelet iPad, iPhone 7 e lart dhe lidh pajisje të tjera inteligjente

SHOPPING CART

close