, , ,

Fishë Karikimi Bracket


  • Lloji i ndërfaqes: USB
  • Lidhës: USB
  • Gjatësia: 1.2 m
  • 2.4 A fast charging
  • Karikon 60% me shpejt
  • Fishë dhe mbajtese telefoni

 

1,000 L

SHOPPING CART

close