, , ,

AMAZFIT FALCON


AMAZFIT FALCON 

▪️ UDHËZIM ME ZEPP BRAND: Algoritëm inteligjent i stërvitjes që ju ndihmon të stërviteni .Planet e stërvitjes bazohen në karakteristikat tuaja fizike dhe nivelin e përvojës së stërvitjes, kështu që udhëzimet janë të përshtatura për ju. Ai monitoron nivelin tuaj të lodhjes, nivelin e fitnesit dhe statusin e stërvitjes, dhe rregullon intensitetin e stërvitjes dhe ditët e pushimit për t’ju ndihmuar të shmangni mbi-stërvitjen.

▪️ MBËSHTETJE E AVANCUARA PËR TRAJNIM: Lidhu me pajisjet profesionale të stërvitjes si rripat e rrahjeve të zemrës dhe matësat e fuqisë së çiklizmit, krijo modele trajnimi të personalizuara, thjeshto stërvitjet me njohjen automatike të ushtrimeve të stërvitjes së forcës dhe 8 mënyra sportive dhe merr të dhëna profesionale të vrapimit në xhiron me modalitetin Track Run.

▪️ EKRANI TITANIUM UNIBODY & SAPHIRE GLASS: I krijuar për veprim me materiale premium, trupi i vetëm i titanit TC4 është i lehtë, me forcë të lartë dhe rezistent ndaj korrozionit, ndërsa ekrani i xhamit kristal safir ka një shkallë fortësie Mohs prej 9. Amazfit Falcon është ndërtuar për elita dhe ato që aspirojnë të jenë.

▪️ GJURMIMI I FORTË DHE I SAKTË GPS: Në gjendje të marrë sinjalet GPS L1 dhe L5, pozicionimi i saktë i orës me dy breza dhe mbështetja për 6 sisteme satelitore mund të zvogëlojë në mënyrë efektive ndërhyrjen mjedisore nga pemët e larta dhe ndërtesat e larta, madje edhe në zona të dendura si qytete.

▪️ MBËSHTETJA E HARTAVE OFFLINE: Kur planifikoni një stërvitje në natyrë, kërkoni në aplikacionin Zepp për një hartë të vendndodhjes tuaj të planifikuar dhe shkarkoni atë në orë. Kur aplikohet në një modalitet sportiv në natyrë, pozicioni juaj do të mbivendoset në hartë dhe do të përditësohet në kohë reale ndërsa lëvizni. Madje mund të zgjidhni një skedar itinerar të importuar që përputhet për të lundruar në një shteg të caktuar në hartë.

▪️ FUQIJA E BATERISË NË PERFORMANCË: Amazfit Falcon ka qëndrueshmërinë për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja deri në dy javë me një karikim të vetëm, falë baterisë së saj me kapacitet të madh që ka një vlerë të vlerësuar prej 500 mAh.

▪️ MONITORIMI I LEHTË 24/7 SHËNDETËSOR: Sigurohuni që jeni duke vrapuar në performancën maksimale, duke mbajtur një sy në rrahjet e zemrës, oksigjenin në gjak dhe nivelin e stresit 24 orë në ditë, si dhe cilësinë e gjumit të natës dhe dremitjen gjatë ditës. Gjithashtu, Ai mbështet testimin e 4 metrikave shëndetësore me një trokitje.

48,900 L

SHOPPING CART

close