Zile elektrike per biciklete / scooter


Zile elektrike per biciklete / scooter

► Zile elektrik për t’u  vendosur në timonin tuaj

► 110 – 120 dB me zë të lartë mjaftueshëm për të tërhequr dhe paralajmëruar ecësit

► 3 mënyra të ndërrueshme të zërit.

► Karikon ne çdo pajisje me një port USB.

► Madhësia e vogël dhe pesha e lehtë, kurseni hapësirë ​​për timonin.

1,590 L

SHOPPING CART

close