,

KARIKUES PER SCOOTER Elektrik 42V Modele te ndryshme Universale


Karikuesi për skuter Elektrik 42V 2A jep karikim te shpejtë.

Karikim më i shpejtë dhe më i sigurt me përshtatësin tonë, karikim inteligjent me shpejtësi të lartë për shumicën e skuterëve të versioneve 42V

Drita treguese: drita e kuqe kur karikohet, drita jeshile kur karikohet plotësisht

Me chip sigurie te integruar i cili jep mbrojtje nga; Mbrojtja e qarkut të shkurtër; 2.Mbrojtja e gabimit të polaritetit të baterisë; 3. Mbrojtja mbi rrymën; 4. Mbrojtja nga mbitensioni

 Cdo detaje ju lutem kontaktoni ne Mesenxher direkt nga web ose Instagram 

1,790 L

SHOPPING CART

close