Mbajtëse Scooter-i KG50073


Mbajtëse Scooter-i KG50073

• Bërë prej çeliku me material të fortë

 • Mjaft e fortë për shumicën e llojeve të skuterëve

• Për montimin e scooter-it në mur , për ta varur atë vertikalisht për të kursyer hapësirë

• Bëjeni shtëpinë tuaj të duket më e rregullt, e shkëlqyeshme për t’u përdorur në qoshe ose në garazh

• Qëndrueshmëria e saj do t’ju lej shumë të kënaqur

• I lehtë për t’u instaluar – Vjen me vida, nuk ka vështirësi në instalim

• I  përshtatshëm për të gjitha madhësitë e skuterëve

• Dizajn shiriti kundër rrëshqitjes, pjesa e vendosjes së gomave është e stampuar për të parandaluar rrëshqitjen dhe qëndrueshmërinë

1,290 L

SHOPPING CART

close