,

Barolo Abbazia


Barolo

Kantina: ​Abbazia

Zona e prodhimit:Piemonte Itali

Varietet:

Alkool: ​14%

Vol: 0.75​

Karakteristikat: Vere e kuqe, autoktone e zones se Piemontes, 100% rrush Nebbiolo. Shije e plotë, e thatë dhe elega

4,300 L

SHOPPING CART

close