,

Rose Brut Armonica Calitro


Rose Brut Armonica

Kantina : Calitro

Zona Prodhimit :Puglia Itali

Varietet : Primitivo 100%

Alkool : 12%

Vol : 0.75

Karakteristikat: Vere Roze, 

100% rrush Primitiv.

Aromë e freskët dhe delikate, në të cilat spikatin aromat e lules dhe frutave.

3,500 L

SHOPPING CART

close