USB Bluetooth Adapter Receiver


USB adapter receiver (pershtates) eshte me bluetooth dhe ka te instaluar B.T 5.o, i cili e bene lidhjen me cdo aparat me te shpejt dhe me te qendrueshem.

Distance lidhje deri ne 20m.

Tani fare thjesht mund ta beni PC apo laptopin tuaj me bluetooth, mund te dergoni foto,video dhe kenge direkt nga telefoni juaj ne kompjuter apo laptop. Nese keni kufje me bluetooth mund te degjoni muzik nga kompjuteri apo laptop-i pa qene e nevojshme te rrini ulur afer tyre.

Me lidhje automatike, mjafton te lidhet vetem njeher manualisht.

Kjo usb adapter (pershtates) lidhet me shumicen e paisjeve qe funksionojne me bluetooth wireless si psh; boks per muzik, kufje, printer, wireless mouse/tastiere/tablet/game  pad, play station controller etj… .

Mund te lidhen deri ne 7 aparate njekohesisht

790 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close