,

Proseco Doc Collio Abbazia


Proseco Doc Collio

Kantina: ​Abbazia

Zona e prodhimit:​Veneto 

Itali

Varietet: ​Prosecco

Alkool: ​11%

Vol: 0.75​

Karakteristikat:Shije e butë dhe e kadifenjtë, me nota lulesh.

1,500 L

SHOPPING CART

close