, , , ,

MIKROFON KARAOKE EARLDOM MC2


Mikrofoni per karaoke nga Earldom eshte nje dhurate ideale per femijet.

Me drita LED te cilat krijojne nje atmosfere shume te bukur.

Lidhje me; Bluetooth 5.0, USB, AUX.

Suporton vend per karte memorie.

Butona te integruar per; Ngritjen dhe uljen e zerit. Ndryshimin e muzikes para/mbrapa. Ndryshimin e dritave LED. Radio Scan. Per rregjistrimin e kengeve qe do kendoni. Buton dhe per ndryshimin e zerit.

Bateri; 1200mAh e cila zgjat perdorimin e mikrofonit shume  e me shume.

Karikim me USB type micro.

2,290 L

SHOPPING CART

close