,

KARIKUES MAKINE ME WIRELESS. MODEL V3A


Mbajtëse dhe karikues automatike me karikim të shpejtë 10W pa kabull për makinën.

Dizajn me induksion elektromagnetik, thjesht duhet ta vendosni telefonin, ai do të karikohet automatikisht.

I sigurt dhe inteligjent për t’u karikuar shpejt. Bobinat e mëdha me bërthama bakri cilësore ofrojnë energji të pandërprerë në rrugët me përplasje.

Mbrojtje shumëfunksionale për karikim të sigurt: Mbrojtje nga temperatura e lartë, Mbrojtje nga tensioni, Mbrojtja e fushës elektromagnetike, Mbrojtja mbi energjinë, Mbrojtja nga qarku i shkurtër, Mbrojtja nga shkarkimi, Mbrojtja nga mbingarkesa, Mbrojtja nga mbirryma

Struktura e brendshme e trekëndëshit është përmirësuar për të siguruar lidhje të forte. Edhe nëse rruga është e tmerrshme, ajo nuk dridhet apo leviz.

1,390 L

SHOPPING CART

close